Bucket List Books satsar på e-böcker

Posted on 2016/09/16 Under Förlaget

Simone Pocket OK.inddBucket List Books släpper nu sina första e-böcker. Målet är att före årets slut ge ut alla förlagets böcker med digitala rättigheter. Två titlar finns redan som e-böcker och en släpps i dagarna.

– Det har varit min avsikt från första början att ge ut förlagets böcker även digitalt, säger Helén Enqvist, vd och förläggare på Bucket List Books. Jag vill att förlagets böcker ska vara tillgängliga för så många läsare som möjligt.

Två titlar finns redan digitalt
Två av förlagets titlar finns redan som e-böcker, nämligen självbiografin The Art of Asking av Amanda Palmer och romanen När sista dörren stängts av Torun Börtz. Den senare är även aktuell som pocket och innehåller bonusmaterial i form av en intervju med författaren.

Simone de Beauvoirs ”Misstag i Moskva” släpps som e-bok
Feministikonen Simone de Beauvoirs kortroman Misstag i Moskva släpptes nyligen i pocketformat och kommer nu även som e-bok. Även e-boken innehåller ett nyskrivet efterord av Maria Kronberg, översättare, redaktör och lärare. Misstag i Moskva finns för övrigt även som ljudbok i olika förlag, utgiven på ljudboksförlaget A Nice Noise, och har även tillgängliggjorts som talbok av MTM (Myndigheten för tillgängliga medier).

Läs hela pressmeddelandet.